Belingher Ion

Apreciez foarte mult profesionalismul si grija de care dati dovada fata de pacientii dumneavoastra. Lucrarile de calitate si de durata, sunt dovada pregatirii profesionale deosebite. Aparatura si materialele de ultima generatie, completeaza tot ceea ce inseamna calitatea lucrarilor efectuate si dorinta fiecarui pacient de a beneficia de tot ceea ce este mai bun. Recomand clinica Dentana CAS, tuturor pacientilor care au probleme dentare

Maria Belingher

Daca as rezolva si problema „ochilor”, pe aceleasi raze simple ale intelegerii increderii si profesionalismului echipei Dentana CAS din comunitatea sectorului 6, ar fi perfect. Sunt prima pacienta care si-a recapatat forta zambetului in aceasta clinica (august 2009). Raman surprinsa gasind si regasind echipa monitorizata de mentorii Frusina. Sunt impresionata de omenia, profesionalismul si calitatea serviciilor clinicii Dentana CAS. Multumesc din suflet Dna Frusina, D-le Frusina pentru tot ceea ce faceti. Recomand tuturor clinica Dentana CAS.

Azoitei Victoria

Am urmat un tratament, in vederea protezarii danturii superioare in cadrul clinicii Dentana CAS, la domnul doctor Silviu Constantin si am fost foarte multumita de profesionalismul cu care am fost tratata de punctualitate si aststenta. Recomand cu caldura tratamentul la aceasta clinica, lucrarea a fost executata impecabil si am fost foarte multumita. Am puratat proteza din prima zi fara probleme.Multumiri clinicii Dentana CAS si personalului profesionist care o derveste.

Frecateanu Victor

Dentana CAS, o echipa de profesionisti foarte bine organizata din toate punctele de vedere. Recomand clinica Dentana CAS si altor pacienti care doresc sa isi trateze problemele dentare.